Kristian Skovbo

Booking

Her udfylder du bookingformularen, når du har lavet en aftale om en optræden.
OBS: Der henvises specielt til pkt. 3 i betingelser vedrørende aflysning og pkt. 7 vedr. Covid-19

  Showet

  Kristian optræder med: (Fællesshow, rundt ved bordene i selskabet eller som konferencier)

  Hvilken type arrangement og anledning:

  Antal gæster: (mand/kvinde)

  Dato for underholdningen:

  Starttidspunkt for optræden:

  Varighed for show: (ca. minutter)

  Aftalt pris i kroner DKK:

  Adresse for showet

  Lokalitet: (Fx. hotel, kro, havetelt)

  Gadenavn og Gadenr.:

  Postnr. og by:

  Info om arrangør

  Navn/Firma - adresse + dit navn:

  Telefon:

  Telefon på dagen:

  E-mail:

  Bemærkninger:
  Oplys helst hvor der er rum til omklædning, parkeringsforhold, hvor/hvordan jeg skal henvende mig ved ankomst og evt. navn på hovedperson(er).

  Generelle forretningsbetingelser:

  1. Denne bekræftelse er indgået med sædvanlige forbehold for force majeure.
  Det påhviler dog den engagerede, Kristian Skovbo (herefter KS) i videst muligt omfang at træffe foranstaltninger, der kan sikre optræden til aftalt tid uanset forsinkelser eller aflysninger af transportmidler.

  2. Hvis KS ophæver kontrakten (pga. sygdom) og ikke har mulighed for at udføre showet som aftalt, stilles der ikke et krav om betaling af honorar fra KS.

  3. Uanset aflysningsgrund fra arrangørens side, efter bookingbekræftelse/kontrakt pr. e-mail er udfyldt, skal det fulde honorar stadig udbetales til Kristian Skovbo.

  4. Såfremt arrangøren ønsker lys- og lydudstyr eller scene til forestillingen, er arrangøren selv ansvarlig derfor. KS kan dog tilbyde at medbringe eget lydudstyr (op til 200 personer), men er ikke ansvarlig for pludseligt opstående fejl og mangler ved dette udstyr.

  5. KS gør sit yderste for at møde til aftalt tid. Arrangøren accepterer, at en forsinkelse på 10-15 min. ikke er misligholdelse af kontrakten.

  6. Kunstneriske virksomheder kan ifølge lovgivningen ikke momsregistreres. Honoraret er momsfrit.

  7. Denne aftale kan begæres ophævet p.g.a af et ministerielt/militært forbud mod afholdelse af arrangement. (Bla. Covid-19)

  8. Deltagelse i forestillingen sker på eget ansvar. KS kan ikke gøres ansvarlig for evt. skader på personer / ting i forbindelse med arrangementet.

  9. Det aftalte honorar skal betales til KS senest to dage før arrangementsdagen via kontooverførsel (tager ikke mod Mobilepay). Kontant betaling på dagen er også mulig. For virksomheder og offentlige institutioner sendes en faktura.

  Ja, jeg har læst og accepteret betingelserne ovenfor.